Despre agentia noastra

Scurt istoric...

PRIORITATEA NOASTRA - SUCCESUL VOSTRU IN ONLINE!

Povestea incepe in anul 2011 cand, dupa o experienta de mai multi ani acumulata la diverse companii de marketing, am infiintat un PFA. Urmatorul moment important a fost in anul 2013 cand am decis sa infiintam si compania Zaifan Web Design SRL, scopul principal fiind intrarea si pe alte piete din afara Romaniei.

Incepand cu anul 2015 am reusit sa incepem colaborari cu companii din Anglia, Israel si SUA.

In prezent eforturile noastre se indreapta spre clientii actuali, insa discutam cu placere si cu alte companii noi ce isi doresc sa implementeze o campanie de marketing online.

 

 

ROI ridicat

Scopul nostru principal este sa obtinem o valoare ROI (Return on Investment) cat mai mare pentru compania ta.

In acest sens este esential ca pe langa o strategie bine realizata si implementata, sa urmarim indeaproape rezultatele obtinute si sa aducem modificarile necesare strategiei initiale.

crestere profit
suport prompt
Suport prompt

Ne place intotdeauna sa raspundem prompt atunci cand clientii nostri au nevoie de noi, indiferent ca discutam telefonic sau prin e-mail.

echipa calificata promovare site>
Echipa calificata

Compania noastra face parte din programul Google Partners, iar noi suntem certificati in realizarea de campanii CPC (Cost per Click).

rezultate rapide promovare
Rezultate rapide

In functie de bugetul disponibil si de strategia aleasa, rezultatele pot sa apara si la cateva zile dupa implementarea unei campanii.

Viziunea noastra

Incercam sa ne informam constant despre cele mai noi modalitati de promovare pentru a reusi sa ne imbunatatim metodele de lucru si strategiile abordate.

elements eye

Testimoniale

Deoarece pretuiesc calitatea am decis sa colaborez cu o firma care sa imi ofere o gama variata de servicii: web design, promovare pe internet, servicii fotografice, de aceea am ales Zaifan Web Design. Acum ei se ocupa de toate siteurile din grupul nostru.
author
Silviu Strachinescu
Technocon Engineering
Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucrez cu Zaifan Web Design. Toate siteurile companiei mele sunt administrate, realizate si promovate de catre ei.
author
Gabriela
Lorand Contexpert
Am colaborat cu mai multe firme din domeniul IT insa intotdeauna am cautat servicii prompte si de calitate. Astfel am decis sa colaboram cu firma Zaifan Web Design acum 3 ani cand am primit recomandarea de la alti clienti. De atunci colaboram excelent.
author
Dan Zailic
SCA Iacob si Olteanu
Realizarea rapida a site-ului de prezentare si strategia bine aleasa pentru promovare, m-a ajutat sa obtin rapid primii mei clienti.
author
Andreea
Make up artist
Colaborez cu Mihai inca de acum sapte ani de zile, a fost prima persoana care s-a ocupat de promovarea afacerii mele. Acum compania sa face acelasi lucru si sunt la fel de multumit.
author
Marian
Roges Total SRL
Colaborez cu Mihail din 2011 de cand un prieten mi l-a prezentat. Am realizat zeci de proiecte impreuna si sper ca in viitor sa colaboram la fel de bine.
author
Guy
Smart Products I&D