Calea Calarasilor 180
Bucuresti, Sector 3

+4 0729 08 95 08
office [a] promovaresiteuri.ro

L - V 09:00 - 19:00
S - D inchis

Zaifan Web Design

Suntem o companie ce activam pe piata din Romania din anul 2011, iar din 2015 colaboram cu persoane din Anglia, Israel si SUA. Ne axam pe partea de promovare a siteurilor, insa oferim si servicii de realizare website, hosting, grafica si fotografie, pentru serviciul din urma avand si propriul studio fotografic.

Pe partea de promovare suntem certificati si specializati in campanii PPC (Pay per Click), insa oferim o gama completa de servicii:

  •   Campanii Google Adwords
  •   Campanii Facebook
  •   Campanii de Newsletter
  •   Campanii SMS
image

Google Partners

Fiind o agentie cu un portofoliu vast de clienti si pentru ca respectam intotdeauna cele mai bune practici in campaniile derulate, facem parte din Google Partners, statut si insigna ce este oferita in urma unor conditii stricte ce trebuiesc indeplinite constant.

Testimoniale

web design

SCA Iacob si Olteanu

Dan Zailic

Am colaborat cu mai multe firme din domeniul IT insa intotdeauna am cautat servicii prompte si de calitate. Astfel am decis sa colaboram cu firma Zaifan Web Design acum 3 ani cand am primit recomandarea de la alti clienti. De atunci colaboram excelent.

campanii adwords

Technocon Engineering

Silviu Strachinescu

Deoarece pretuiesc calitatea am decis sa colaborez o firma care sa imi ofere o gama variata de servicii: web design, promovare pe internet, servicii fotografice, de aceea am ales Zaifan Web Design. Acum ei se ocupa de toate siteurile din grupul nostru.

promovare site

Lorand Contexpert

Gabriela

Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucrez cu Zaifan Web Design. Toate siteurile companiei mele sunt administrate, realizate si promovate de catre ei.

Experienta


Campanii Adwords

%

Web Design

%

Campanii Facebook

%

Google Display / Remarketing

%

Copywrite + SEO

%

BONUS voucher 200 lei pentru o campanie noua!

Contactati-ne!