Optimizare site

optimizare site seo google

De ce optimizare site SEO Google?

Optimizarea siteului are rolul de a imbunatati performanta acestuia atat in ceea ce priveste experienta utilizatorilor cat si din punctul de vedere al motoarelor de cautare.

Optimizarea siteului pentru motoarele de cautare (SEO) este un alt aspect, aceasta avand rolul de a ajuta siteul sa se claseze pe pozitii superioare in rezultatele cautarilor pe Google sau alte motoare de cautare.

 • Atrageti mai multi clienti

  Oricare ar fi obiectivul dvs., de la cresterea numarului de vizitatori pe site, a vanzarilor online, a numarului de apeluri telefonice, pana la fidelizarea clientilor, optimizarea siteului va poate ajuta.

 • Atrageti utilizatorii potriviti

  Compania dvs. este gasita de utilizatorii Google exact atunci cand acestia au nevoie de un serviciu sau produs si efectueaza o cautare in acest sens.

 • Faceti publicitate pe plan local sau global

  Siteul poate fi optimizat pentru a aparea pentru potentialii clienti din anumite tari, nu numai pe cei ce se afla sau locuiesc in Romania.

 • Cresteti rapid portofoliul de clienti

  Prin optimizarea siteului pe motoarele de cautare, puteti sa va cresteti rapid numarul clientilor, pentru ca veti aparea intre primele rezultate ale cautarilor.

Optimizare site

Optimizarea siteului este procesul de utilizare a experimentarii controlate pentru a imbunatati capacitatea siteului de a va indeplini obiectivele. Pentru a imbunatati performanta unui site trebuie puse in aplicare teste A/B pentru a experimenta variatiile de pe paginile siteului, astfel veti determina care dintre modificari vor aduce la mai multe conversii.

Dupa realizarea unor teste trageti concluziile si apoi repetati procesul. Rezultatele unui experiment va vor arata daca modificarile aduse siteului au produs sau nu o imbunatatire. O varianta castigatoare poate deveni rapid noua linie de baza a siteului. Un test esuat este si el o oportunitate valoroasa pentru ca va poate oferi informatii despre ce sa nu faceti in continuare.

Celalat mod de optimizare a siteului este pentru motoarele de cautare, numita si optimizare SEO. Aceasta metoda de optimizare are rolul de a aduce potentiali clienti pe site, prin clasarea siteului pe pozitii superioare in rezultatele cautarilor pe motoarele de cautare.

Optimizarea SEO se face atat pe siteul dvs cat si pe multe alte platforme externe: bloguri, reviste, publicatii, siteuri de social media.