Calea Calarasilor 180
Bucuresti, Sector 3

+4 0729 08 95 08
office [a] promovaresiteuri.ro

L - V 09:00 - 19:00
S - D inchis

campanii google adwords

Campanii Adwords

Prin intermediul acestor campanii siteul dvs va ajunge pe prima pagina in numai cateva minute. Vizitatorii vor ajunge pe site numai dupa cautarea unor expresii relevante pentru site. Exista posibilitatea sa alegeti cui doriti sa fie afisate anunturile. Puteti alege in functie de limba, locatie, varsta si multe altele.

campanii seo

Campanii SEO

Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare a vizibilitatii site-urilor web sau in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM si reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor. Aceasta optimizare implica un set de operatii efectuate de echipa de promovare in sensul cresterii pozitiilor unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante si relevante din punctul de vedere al afacerii respective.

campanii google remarketing

Campanii Remarketing

Remarketingul va poate ajuta sa ajungeti la persoanele care au accesat in trecut site-ul dumneavoastra. Acestor persoane care v-au vizitat si in trecut le puteti afisa anunturi personalizate in functie de sectiunile de pe site pe care le-au accesat.

campanii facebook

Campanii Facebook

Prin intermediul campaniilor pe Facebook, nu vor aparea anunturile in urma unor cautari ci vor fi afisate automat anumitor utilizatori ai Facebook in functie de setarile pe care le faceti in campanie – varsta, gen, locatie, interese si multe altele.

realizare website

Realizare Site

Alegand unul din pachetele de web design oferite aveti sansa sa deveniti cunoscut si in mediul online, acumuland astfel un numar mai mare de clienti pentru dumneavoastra. Un site reprezinta identitatea firmei, pe care o detineti, pe Internet. Este mult mai usor pentru un viitor client sa va gaseasca si sa apeleze la serviciile oferite de dumneavoastra daca detineti un site web.

campanii youtube

Campanii Youtube

Cu AdWords pentru video, puteti sa difuzati anunturi video pe YouTube si pe web. Dumneavoastra decideti unde si cand vor fi afisate anunturile video si cine le va vedea. Pentru a incepe, puteti utiliza un videoclip existent de pe YouTube sau puteti crea unul nou cu ajutorul unuia dintre formatele TrueView.

campanii banere

Campanii Banere

Anunturile din Reteaua de display se pot afisa pe milioane de site-uri de pe internet, deci este important sa va ganditi bine la obiectivele publicitare pentru a profita la maximum de fiecare oportunitate de imbunatatire a performantei campaniei. Astfel, prin concentrarea corecta asupra publicului targetat de catre afacerea dumneavoastra, domenii conexe vor promova produsele sau serviciile dumneavoastra.

campanii newsletter

Newsletter, SMS

Campaniile de newsletter sunt de multe ori printre cele mai eficiente metode de promovare. Daca aveti o baza de date cu clienti ai dvs, este o metoda ideala sa le trimiteti newslettere cu ofertele si promotiile pe care le desfasurati.

Campaniile prin SMS sunt o metoda foarte utila pentru a ajunge la clienti noi sau de a le prezenta oferte si promotii celor noi. Este o metoda foarte eficienta din cauza ca aveti siguranta totala ca mesajul dvs va ajunge unde trebuie, avand in vedere ca orice persoana are acum in permanenta telefonul asupra sa.

Strategie

Orice metoda de promovare a siteului dintre cele prezentate mai sus veti alege este necesar sa stabilim o strategie bine pusa la punct, pe termen mediu-lung.

Promovarea unui site nu se poate face de azi pe maine, este adevarat ca de foarte multe ori se pot obtine rezultate pozitive destul de rapid, insa pentru o campanie de succes sunt necesare cateva luni de campanii, primele fiind pentru teste si ajustari.

BONUS voucher 200 lei pentru o campanie noua!

Contactati-ne!